Νεα

 Δημοσιεύτηκε  July 23, 2015     By ikarianna   

ΜΟΥΣΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Για 9η χρονιά ο Σύλλογος Νέων Αγίου Κηρύκου (ΣΝΑΚ) διοργανώνει το φεστιβάλ μουσικής και πολιτισμού
"SNAK-FEST", στις 7 Αυγουστου του 2015 στο Κουζίνο στη Παναγιά.
Συναυλία με ονόματα της εναλλακτικής μουσικής σκηνής (Vodka Juniors
,N' Cheezed, Graviola,Man Down) καθώς και αγαπημένα τοπικά μουσικά σχήματα (Red Elephants και η εναλλακτική μπάντα της Φιλαρμονικής) θα δώσουν και φέτος το παρόν.
το χώρο θα υπάρχουν επίσης ποικίλα εικαστικά δρώμενα (έκθεση φωτογραφίας κ.α). Με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ, όπως πάντα, με σκοπό την πολιτισμική έκφραση, δημιουργία και διασκέδαση όλων, ντόπιων και επισκεπτών.
 Η περιπέτεια ξεκινά  ήδη με τις πρώτες ετοιμασίες!μη ξεχασεις να πάρεις φωτογραφική!
Αεροπλάνο ή πλοίο ανεξάρτητα από τον τρόπο μεταφοράς, το ταξίδι σας στην Ικαρία θα είναι χωρίς άγχος, με υπέροχη θέα εγγυημένη που βοηθάει να χαλαρώσετε. Είναι ένα σημαντικό μέρος της εμπειρίας!Οι επισκέπτες μπορούν να φτάσουν στο νησί με πλοίο στον Εύδηλο (βόρεια) και στον Αγίου Κήρυκο (νότια) ή μέσω του αεροδρομίου Ίκαρος (JIK) στο Φάρο / Άγιος Κήρυκος.
Η πτήση στην Ικαρία από την Αθήνα διαρκεί περίπου μία ώρα.Οι Aegean Airlines και Olympic Air εξυπηρετούν καθημερινά πτήσεις.
Αν προτιμάτε να ταξιδεύετε στη θάλασσα το ταξίδι θα διαρκέσει λίγο περισσότερο, περίπου 7 ώρες από το λιμάνι του Πειραιά με την Hellenic Seaways.
Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, υπάρχουν και δρομολόγια που αναχωρούν από άλλα νησιά και το ίδιο ισχύει και για τις συνδέσεις των αεροπορικών εταιρειών.
Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ
Copyright © 2015-2017 Ikarianna  | 
Powered by WebElements