Καλώς ήρθατε στην Ικαριάννα

Μάθετε τα πάντα για την Ικαρία

 

 

My Blog

Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΑΞΙΔΙΩΤΗ

Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΑΞΙΔΙΩΤΗ

October 7, 2016

Οι συμβουλές του πολυταξιδεμένου!

Αγία Ειρήνη

Αγία Ειρήνη

March 5, 2016

O Ναός της Αγίας Ειρήνης στον Κάμπο Ικαρίας

περισσότερα

Useful Tips

 Η περιπέτεια ξεκινά  ήδη με τις πρώτες ετοιμασίες!μη ξεχασεις να πάρεις φωτογραφική!
Αεροπλάνο ή πλοίο ανεξάρτητα από τον τρόπο μεταφοράς, το ταξίδι σας στην Ικαρία θα είναι χωρίς άγχος, με υπέροχη θέα εγγυημένη που βοηθάει να χαλαρώσετε. Είναι ένα σημαντικό μέρος της εμπειρίας!Οι επισκέπτες μπορούν να φτάσουν στο νησί με πλοίο στον Εύδηλο (βόρεια) και στον Αγίου Κήρυκο (νότια) ή μέσω του αεροδρομίου Ίκαρος (JIK) στο Φάρο / Άγιος Κήρυκος.
Η πτήση στην Ικαρία από την Αθήνα διαρκεί περίπου μία ώρα.Οι Aegean Airlines και Olympic Air εξυπηρετούν καθημερινά πτήσεις.
Αν προτιμάτε να ταξιδεύετε στη θάλασσα το ταξίδι θα διαρκέσει λίγο περισσότερο, περίπου 7 ώρες από το λιμάνι του Πειραιά με την Hellenic Seaways.
Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, υπάρχουν και δρομολόγια που αναχωρούν από άλλα νησιά και το ίδιο ισχύει και για τις συνδέσεις των αεροπορικών εταιρειών.
Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ

Απολαύστε αξέχαστες περιηγήσεις και εκδρομές και ζήστε σαν Ικαριώτης για μια μέρα!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Mοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες και ψυχαγωγικές δραστηριότητες που συναρπάζουν!

Ενδοχώρα Ικαρίας

Μοναδική βιοποικιλότητα και μνημεία πολιτισμού συνθέτουν την ξεχωριστή ταυτότητα της Ικαρίας. Εδώ βρίσκεται το Δάσος του Ράντη και Το Φαράγγι της Χάλαρης, προστατευόμενες περιοχές από το δίκτυο Natura 2000 Μουσεία και αρχαιολογικά ευρήματα δίνουν την ευκαιρία να ρίξετε μια ματιά στα ιστορικά γεγονότα του νησιού.

More

Ευεξία

Για εμάς ευεξία δεν είναι μόνο ένα spa.Είναι ο συνδυασμός όσων χρειάζονται για μια ποιοτική ζωή. Ένα όμορφο περιβάλλον,καλή ενέργεια,παρέα με υπέροχους ανθρώπους και χρόνος για σκέψη και δραστηριότητες ψυχικής και σωματικής ισορροπίας .

More

Eκδηλώσεις

Διοργανώνουμε τον γάμο σας στην Ικαρία και κανονίζουμε κάθε λεπτομέρεια για αυτή την ξεχωριστή ημέρα ! Επιπλέον σας διευκολύνουμε στην οργάνωση και τη διεκπεραίωση κάθε είδους παραγωγής. Εντοπισμός τοποθεσιών, διαμονή, σίτιση, μεταφορές, αδειοδοτήσεις κλπ.

More

Γαστρονομία

Σύμφωνα με το World Food Travel Association ο γαστρονομικός τουρισμός ορίζεται ως εξής: η αναζήτηση και η απόλαυση μοναδικών και αξιομνημόνευτων γαστρονομικών εμπειριών.Το φαγητό αποτελεί μια συνολική γαστρονομική εμπειρία και η κατανάλωση του τοπικού φαγητού θεωρείται από τους καλύτερους τρόπους για να ανακαλύψει κάποιος έναν προορισμό.

More

Προσκυνηματικός Τουρισμός

Για τους ταξιδιώτες που δεν θεωρούν τους εαυτούς τους θρήσκους, οι λόγοι για ενα πνευματικό ταξίδι είναι περισσότερο επιμορφωτικοί. Παλιά μοναστήρια, εκκλησίες και παρεκκλήσια διασκορπισμένα στο νησί σας προσκαλούν να περάσετε μέσα, ίσως να ανάψετε ένα κερί ή να θαυμάσετε την καταπληκτική παλιά αρχιτεκτονική.

More

Πολιτισμός

Η Ικαρία είναι διάσημη για τα πανηγύρια της που συμβαίνουν όλο το χρόνο, δίνοντας διαφορετική διάσταση στο νησί και πολλοί επισκέπτες, κυρίως ξένοι έρχονται ειδικά γι αυτά.Επίσης προβάλλονται θεατρικές παραστάσεις, γίνονται συναυλίες και εκθέσεις παραδοσιακών προϊόντων.

More

Οι καλύτερες φωτογραφίες της Ικαρίας

Copyright © 2015-2017 Ikarianna  | 
Powered by WebElements